Acer House

Post Image

Location: Notting Hill, London

Client:

Project Year: 2013

Cost: N/A

A Notting Hill house over three floors has been opened to the garden with the addition of a steel balcony and a new opening to the rear fa├žade. Internally the house has been opened up and refurbished with new joinery, stone slab bathrooms and timber floors. The palette of materials is deliberately restrained, and was developed in collaboration with our architect client. The luxury of the house is in apparently simple details, made from natural materials, which have been beautifully made by an excellent team of craftspeople.

Post Image

View of the dining space and bespoke joinery

Post Image

Detail of the bespoke joinery

Post Image

Detail of the dining area

Post Image Detail of the bathroom Post Image Post Image Bedroom detail Post Image Lobby space Post Image Concealed sliding door Post Image