St Andrew’s House

Post Image

Location: Esher

Client: Keltbray Ltd

Project Year: 2010

Cost: £500k - £2m

Keltbray appointed TFP to refurbish St Andrew’s House, an existing four storey 1980s office building, to provide them with a new Headquarters.

The Client asked for a warm and inviting reception area, a clean minimalist feel to the open plan offices, and a richer more opulent look for the 3rd floor executive suites and Boardroom, along with an LA style sun terrace.

Along with these design requirements we suggested that the café should have a completely different feel to that of the main office spaces. With this in mind we added sculptured high gloss white panels lit with colour change light fittings along the main wall, a funky green carpet and a blue ceiling dotted with tiny LED light fittings which in the evening emulates a starry sky. The colours create a feeling of being outside and the combination of these elements give this space a different feel depending on what time of day you enter it.

Keltbray’s tenant, Yoplait, also appointed TFP to prepare plans to meet their requirements for their ground floor offices.

Post Image

Post Image

Post Image