Hammersmith Apollo

Post Image

Location: London

Client: AEG Live

Project Year: 2013

Cost: Over £2m

Refurbishment of the building, now known as the Eventim Apollo, included the installation of new fixtures and fittings, restoration of ornate plasterwork and historically sensitive decoration. In addition, multicoloured LED lighting was introduced, new bars with illuminated glass counters installed and all seating refurbished or replaced.

During the nine-week closure for renovation the team revealed a number of previously hidden features in the venue, including a uniquely patterned terrazzo floor, friezes by the artist Newbury Abbott Trent, decorative art deco glass and two marble staircases.

The refurbishment has enabled the building to house an increased seated and standing capacity. In 2014, Phase 3+ of the refurbishment addressed the public toilets, re-lighting the auditorium, works back of house plus external repairs.

The refurbishment has cemented the Apollo’s position as one of London’s largest premier music and comedy venues.

Post Image

Bar area

Post Image

Post Image