Ellerby Street

Post Image

Location: Fulham, London

Client: Private

Project Year: 2014

Cost: N/A

The main aim of this refurbishment was to convert a dreary terrace house to a light, spacious family home. While planning restrictions prohibited alterations to the traditional Victorian façade, what lies behind is an entirely modern intervention. The interior was stripped out and the basement extended and underpinned to create an open-plan living area and kitchen, with a striking double-height void flooding the lower level with light. The elegant ‘floating’ stairs, which connect the basement to the ground floor via a seamless transparent glass bridge and balustrade, and wall-to-wall concealed storage bestow exciting, contemporary edges on everyday functional features.

Post Image

Hogarth Architects - Ellerby Street

Post Image

Hogarth Architects - Ellerby Street

Post Image

Hogarth Architects - Ellerby Street