East London House

Post Image

Location: East London

Client: Private Client

Project Year: 2012

Cost: N/A

Originally divided into a house and two basement flats, the single dwelling has been reconnected through extensive remodelling, rear excavation, and extension. The newly created kitchen and family rooms now open onto a landscaped garden of brick walls and terraces. A simple palette using white brick with grey lime mortar unify the indoor and outdoor spaces whilst white oiled Siberian Larch cladding, doors and floors combine with a bronze staircase to give warmth and intimacy

Post Image

Post Image

Post Image

Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image