Offices for a Cambridge College

Post Image

Location: Cambridge, UK

Client: Jesus College, Cambridge

Project Year: 2015

Cost:

<p>Gort Scott won this commission through an invited competition, with a scheme that responds thoughtfully to the context of the important high street setting, making generous threshold spaces and using high quality stone and brick finishes. </p><p> The scheme fulfills an ambitious floor space requirement, whilst making careful use of a tight site that is constrained by rights to light and surrounded by important listed buildings on two of its three sides.</p><p> The collective ambition of the client and design team is to make a low energy scheme, and it is recognised by the College that this will increase the longevity of the building.</p>

Post Image

View looking north

Post Image

View looking South

Post Image

Sketch of entrance courtyard